monitorulcj.ro Menu
Politică

PSD Cluj acuză: Alin Tișe a făcut blat cu Mihai Seplecan. Cum le răspunde Tişe social democraţilor clujeni

Social democraţii clujeni continuă acuzaţiile la adresa democrat liberalului Alin Tişe, pe care îl acuză de ipocrizie.

Într-un comunicat de presă, PSD Cluj constată „nervozitatea  lui Tișe în privința recunoașterii realității, a blatului realizat cu dl. Mihai Seplecan, în cazul contractelor cu RAADPP a căror beneficiar era președintele PNL Gilău, dl. Gabriel Moldovan.

Ipocrizia Alianței Corupției PD-PNL Cluj este cu atât mai mare și evidentă, cu cât admonestările publice ale dlui. Alin Păunel Tișe, față de președintele de weekend al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan sunt lipsite de orice discernământ logic, în condițiile în care aceștia, prin interpuși, au pus bazele cooperativei PD-PNL încă din perioada în care USL Cluj își propunea să câștige alegerile locale, prin contracte păguboase pentru contribuabilul clujean“.


De asemenea, PSD Cluj îi recomandă senatorului Alin Tișe „să se întoarcă la locul de muncă, în Parlamentul României“.

În replică, Alin Tişe le transmite celor de la PSD Cluj: „Comunicatele de presă ale celor de la PSD  nu ţin de foame clujenilor. Văd că au o obsesie faţă de mine, dar eu nu pot să stau să le răspund celor de la PSD în fiecare zi. Le recomand să mai trimită Corpul de Control o dată, eventual să verifice şi ce mănânc...“.


Reacţia lui Tişe vine după ce cu o zi înainte social democraţii îl acuzau de acelaşi lucru.

Vă reamintim, actualul senator PDL i-a adresat o serie de întrebări liderului PSD Cluj, Remus Lăpuşan, însă, în final, a parafrazat şi o postare a „prietenilor” săi de pe o reţea de socializare. „L-aş întreba,  (n.red- pe Remus Lăpuşan), citând prietenii de pe facebook,  ce anume fumează, poate ne dorim şi noi?! În final îi recomand să se preocupe de proiecte pentru clujeni şi pur şi simplu să mă lase în pace. Obsesiile cauzează grav sănătăţii!“, spunea, ieri, Alin Tişe.