Politică

PSD Cluj atacă din nou PNL: „Seplecan a vorbit o dată în doi ani în Consiliul Judeţean şi atunci pentru a ne invita la nuntă“

Social democraţii clujeni îi atacă din nou pe liberalul Mihai Seplecan şi pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe.

 „Problemele apărute la nivelul Consiliului Județean Cluj se datorează președintelui suspendat al Consiliului Județean Cluj, dl. Horea Uioreanu și colegilor săi, domnii Marius Nicoară și Mihai Seplecan care astăzi uită că președintele Consiliului Județean și cei implicați în conducerea județului au fost în primul rând membri marcanți ai PNL, că Horea Uioreanu a fost președinte PNL Cluj. Ne amintim cu tristețe de faptul că dl. Mihai Seplecan a luat cuvântul în ultimii doi ani la o singură ședință de consiliu județean și atunci pentru a invita consilierii județeni la nunta sa“, spun social democraţii clujeni.

„În vizorul“ PSD sunt astefel Mihai Seplecan, Alin Tişe şi Mircea Avram.


„Când spunem trădători, ne referim și la faptul, că în timp ce anumiți colegi scriau programul de guvernare locală, în 2012, dl. Mihai Seplecan, cu prietenul său președinte PNL Gilau, Gabriel Moldovan umblau cu căciula în mână după contracte pe la RAADPP Cluj iar în Consiliul Județean, Mihai Seplecan poza în USL-ist convins care în același timp se înțelegea cu Alin Tișe și Mircea Avram pe contracte din bani publici. Ca dovadă că dl. Gabriel Moldovan, președintele PNL Gilau și  prietenul său dl. Mihai Seplecan erau împotriva proiectului USL este și faptul că la Gilău, USL nu a fost constituit niciodată.

În acest context le cerem public  dlor. Mihai Seplecan și Alin Tișe să recunoască blaturile și jocurile politice pe banii contribuabililor“, mai spun aceştia.

abonare newsletter