Politică

Candidatura lui Cristian Diaconescu, contestată de propriul partid. „România e pregătită să voteze o femeie”

Candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţia României este contestată tocmai de membrii PMP, formaţiunea din care face parte. Unele voci din PMP nu văd cu ochi buni candidatura sa, considerând-o pe Elena Udrea mai potrivită pentru această funcție, fiind convinși că „România e pregătită să voteze o femeie".

Ruxandra Dragomir, preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP, a declarat pentru Realitatea TV că actualul candidat pentru alegerile prezidențiale din partea PMP, Cristian Diaconescu, are probleme în strângerea de semnături pentru a se putea înscriere în cursa prezidenţială, până în prezent el reuşind să adune doar 7.000, deşi sunt necesare 200.000 de semnături necesare.

„Am avut o şedinţă şi s-au ridicat probleme privind această speţă, multe discuţii pro. Probabil la următorul Colegiu Naţional, care va avea loc marţi, 19 august, la Parlament, vom lua o decizie.Din păcate, oamenii nu îl văd foarte popular - probabil că seriozitatea şi faptul că a făcut parte din alte partide politice. Oamenii vor ceva nou, ceva care să se identifice cu viziunea lui Traian Băsescu, şi care nu l-a trădat pe Traian Băsescu", a spus Ruxandra Dragomir, la Realitatea TV.


De asemenea, Ruxandra Dragomir a menţionat că Elena Udrea ar fi mai potrivită pentru a fi candidatul PMP, pentru că se bucură de o mai mare notorietate, iar România „e pregătită să voteze o femeie".

Elena Băsescu a susţinut că organizaţiile PMP au «probleme» în a strânge semnături pentru candidatul la prezidenţiale Cristian Diaconescu "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".


"Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au «probleme» în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru", a scris Elena Băsescu într-o postare de marţi seară pe pagina sa de Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter