Politică

PSD Cluj: PNL tergiversează validarea unui consilier judeţean. Ce spun liberalii?

Social democraţii clujeni îi acuză pe liberali că tergiversează semnarea unei adrese pentru validarea unui consilier judeţean.

„PSD Cluj constată cu regret, că teoria formelor fără fond în politica clujeană este la modă,  un exemplu elocvent de încălcare a tradiției istorice și a valorilor morale clamate de liberali, fiind tergiversarea liderilor PNL Cluj în privința semnării unei adrese de înaintare către Consiliul Județean Cluj, privind validarea în funcție a unui consilier județean. Vorbim de tradiție istorică, valori morale și liberalism în condițiile în care un fost partener politic recurge la orice subterfugiu pentru a fugi de o responsabilitate politică validată de votul cetățenilor județului Cluj”, declară Remus Lăpuşan, președintele PSD Cluj.

Acesta mai subliniază că în același context, al „moralității”, liderii PNL Cluj vorbesc de principii și valori în timp ce o parte a membrilor săi sunt anchetați pentru acte de corupție, organizația acceptând la rându-i trecerea din ALDE în PPE fără vreun regret.


„Este ușor și moral să te erijezi în mare apărător și continuator al valorilor liberale, atunci când le aperi din familia popularilor europeni, fugind din ALDE fără explicații plauzibile, pentru demnități politice trecătoare?”  întreabă Remus Lăpușan.

În replică, liderul interimar al PNL Cluj, Marius Nicoară spune că nu se opune solicitării social-democraţilor clujeni şi că motivul pentru care nu a semnat adresa este acela că nu a avut timp până acum.


„Nu vreau să intru în polemici cu Remus Lăpuşan, nu mă opun, numai că nu am apucat până acum să semnez, însă o voi face. Trebuie să aibă puţină răbdare”, a declarat Marius Nicoară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter