Politică

Oprea: UNPR a strâns peste 500.000 semnături de susținere a candidaturii lui Ponta la prezidențiale

Vicepremierul Gabriel Oprea a anunțat că UNPR a strâns deja peste 500.000 de semnături pentru susținerea premierului Victor Ponta la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Totodată, liderul UNPR a precizat că președinții organizațiilor regionale continuă acțiunea de strângere a celor peste 162.000 semnături pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta, respectând astfel angajamentul de a obține 1.000.000 de semnături la nivel național.

''Obiectivul nostru strategic este de a strânge 1.000.000 de semnături, la nivel național, pentru susținerea premierului Victor Ponta la alegerile prezidențiale. În urma ședinței de la Baia Mare am adoptat o rezoluție în care ne angajăm să obținem cele 1.000.000 de semnături. Deja am strâns, la nivel național, 500.000. Suntem convinși că Victor Ponta trebuie să candideze la alegerile prezidențiale din noiembrie. Este tânăr, face parte din generația care în 1989 a schimbat viitorul României'', a declarat Oprea pentru Agerpres.


Oprea a spus că desemnarea viitorului premier, după alegerile prezidențiale, ar fi apanajul lui Victor Ponta: ''Este apanajul lui Victor Ponta să aleagă premierul''.

Pe de altă parte, întrebat unde se vede după alegerile prezidențiale, vicepremierul Oprea a precizat că, din punctul său de vedere, primează interesul național.


''Voi fi oriunde va fi nevoie de mine, pentru că din punctul meu de vedere interesul național primează'', a punctat Gabriel Oprea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter