Politică

Mircea Jorj a demisionat de la ANFPR, urmând să plece la Transporturi

Social democratul clujean Mircea Jorj a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici ( ANFP). El va ocupa un post de secretar la Ministerul Transporturilor.

„Am încheiat misiunea mea la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici din România. Apreciez în mod special colectivul în intregul sau şi rămân cu gândul că am reuşit alături de colegi să facem lucruri extraordinare în vremuri grele pentru funcţia publică din România. Îmi iau ramas bun de la colegi şi colaboratorii cu care am avut contact. De asemenea am contribuit la o relaţie mai bună între agenţie şi administraţia publică locală pe de o parte şi apoi cu cea centrală. S-a stabilit o buna colaborare cu asociaţiile profesionale şi cu sindicatele de profil. Mulţumesc tuturor pentru colaborare şi sprijin. Voi rămane cu sufletul alături de aceasta instituţie şi de faptul că am avut prilejul să coordonez activităţi specifice în cadrul ei. În curând urmează să încep un nou drum. Plecarea mea are legatură cu o nouă calitate ce urmează să o îndeplinesc şi am ales din nou zona tehnocrată. Am să îmi fac datoria în mod riguros şi onest aşa cum mă cunoaşteţi şi nu am să dezamăgesc pe nimeni cu atât mai mult oameni care au investit încredere în mine. Vă mulţumesc pentru tot“, a scris Jorj, dimineaţă, pe facebook.

Ce spune Jorj?

„Este vorba de o activitate tehnică, o funcţie de înalt funcţionar public, în cadrul unui minister foarte important, Ministerul Transporturilor. Pentru mine este o funcţie de o mare responsabilitate, care mă onorează în acelaşi timp“, a declarat Mircea Jorj.


Mircea Jorj a deţinut şi funcţia de preşedinte al PSD Cluj-Napoca, însă a renunţat la aceasta atunci câd a plecat la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici din România.

abonare newsletter