Politică

Daniel Buda: „Şova demisionează, dar nu îşi asumă dezastrul lăsat în urmă la minister!“

Preşedintele PDL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, îi solicită ministrului demisionar, Dan Şova, să le ceară scuze în mod public românilor pentru dezastrul lăsat în urmă la Ministerul Trasporturilor.

„După ce până în luna aprilie, Dan Şova a coordonat fără succes activitatea Ministerului Marilor Proiecte acum, după coordonarea tot fără succes a unui alt minister extrem de important, şi anume cel al Transporturilor, domnul Şova a înţeles că este depăşit de situaţie şi că este mai înţelept să îşi dea demisia. Acest gest nu semnifică altceva decât recunoaşterea tacită a incompetenţei sale în calitatea de ministru. Doar că eşecurile vizibile din mandatul domnului Şova, precum autostrada Transilvania, autostrada Comarnic-Braşov, autostrada Nădlac-Sibiu, a numeroaselor proiecte de infrastructură aflate în mari întârzieri de execuţie dar şi absobţia scăzută a fondurilor europene în infrastructură îl obligă pe Dan Şova ca pe lângă demisie să le ceară scuze public românilor pentru gestionarea lamentabilă a acestui minister“, a declarat Daniel Buda, într-un comunicat de presă.

Europarlamentarul mai spune că pe lângă Dan Şova, şi premierul Victor Ponta este în aceeaşi măsură responsabil de eşecul de la Ministerul Transporturilor. „Din păcate însă, nu ne rămâne decât să constatăm că de mai bine de 2 ani de zile, în fruntea fiecărui minister din cabinetul Ponta se află un mic “Şova”!“, a completat el.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter