Politică

Papahagi anunță pe Facebook că a decis să candideze la șefia PMP - FOTO

Adrian Papahagi anunțat marți, 27 mai 2014, pe Facebook, că a decis să candideze la președinția PMP, dacă nu o va face unul mai bun ca el, arătând că partidul nu poate opune ”găunoșeniei cu înveliș mediatic numite Ponta ceva similar”.

Adrian Papahagi anunță pe Facebook că a decis să candideze la șefia PMP Adrian Papahagi anunță pe Facebook că a decis să candideze la șefia PMP

”Cel mai probabil, PMP va avea congres în luna iunie.Am decis să candidez la președinția partidului, dacă nu o va face unul mai bun ca mine, în care caz îl voi sprijini”, scrie Papahagi pe pagina sa de Facebook.

El amintește că a fost singurul care a denunțat din interior ”deriva PMP prin asocierea cu personaje și practici controversate”, asumându-și până la capăt gestul.


”Demisia mea a fost un protest față de îndepărtarea partidului «altfel» de la proiectul originar. Am arătat că nu țin la funcții, ci la principii”, adaugă Papahagi.

El menționează că imaginea nu ține loc de substanță și că nu contează că porți blugi sau costum, important e să fii credibil, cinstit și articulat.


”Nu putem opune găunoșeniei cu înveliș mediatic numite Ponta ceva similar; este datoria noastră să-i contrapunem ceva radical opus: substanță, cinste, patriotism, valori. PMP este un partid cu viitor, în care merită investit. Cred în PMP, cred în reformism, cred în șansele dreptei unite de a câștiga președinția României și de a guverna din iarna acestui an”, încheie Adrian Papahagi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter