Politică

„Războiul” fluturașilor electorali. PDL „dezminte”, printr-un flyer, că Boc susține PMP

Clujenii au primit ieri în cutiile poștale fluturași pe care era inscripționat următorul mesaj semnat de Emil Boc: “Și eu votez Mișcarea Populară”. PDL Cluj s-a mișcat rapid și a scos, sâmbătă, mii de fluturași care contrazic flyerele de ieri.

„Războiul” fluturașilor electorali care a început ieri după ce în cutiile poștale au apărut flyere care lăsau să se înțeleagă că Emil Boc votează Partidul Mișcarea Populară (PMP)  continuă astăzi. După ce ieri clujenii au fost “bombardați” cu flyerele respective, astăzi au primit alți fluturași, cu alt mesaj. Sâmbătă, PDL Cluj a ieșit la rampă cu flyere care „dezmint” mesajul de pe cele de ieri, flyere care nu au fost asumate de conducerea PMP Cluj.

Astfel, pe fluturașii distribuiți astăzi de PDL în cutiile poștale din oraș, scrie că Emil Boc îl susține de fapt pe Daniel Buda, candidatul PDL Cluj la europarlamentare. “Emil Boc votează PDL. Îl susțin pe Daniel Buda, partenerul meu în atragerea de fonduri europene pentru Cluj. Clujul are nevoie de Daniel Buda în Europa”.


Fostul președinte PDL, Emil Boc s-a înscris anul acesta în fundația Mișcarea Populară, dar este în continuare membru PDL.

abonare newsletter