Politică

Mândri că ne reprezintă în Europa. Gaşca interlopă a Dacianei Sârbu a bătut patru soldaţi americani din trupele NATO

Soţia „preşedintelui” PSD, Victor Ponta s-a înconjurat la Bruxelles în calitatea sa de europarlamentar şi candidat la alegerile europarlamentare de tot felul de personaje din lumea interlopă a Bucureştiului.

Asistentul Dacianei Sârbu, de la Parlamentul European, Moşteanu Răzvan Marius a fost condamnat, în luna decembrie 2013, la 2 ani şi şase luni de închisoare pentru infracţiunea de lipsire de libertate şi vătămare corporală a patru soldaţi americani din trupele NATO aflate la Bucureşti, scrie stireazilei.com. Ştirea a făcut înconjurul lumii, la vremea respectivă, astfel că acum putem spune şi noi ca în sloganul interzis, suntem mândri că suntem români.

Cum s-au desfăşurat faptele din punct de vedere cronologic

STEWARD MICHAEL DAVID    Parte vătămată la Ambasada Statelor Unite ale Americii
NEWHOUSE RICHARD – PAUL    Parte vătămată la Ambasada Statelor Unite ale Americii
SORENSEN ROBERT – JAMES    Parte vătămată la Ambasada Statelor Unite ale Americii
MARTELLE BLAKE – RICHARD    Parte vătămată la Ambasada Statelor Unite ale Americii


În data de 16 ianuarie patru soldaţi americani, care erau în Bucureşti doar în tranzit fiind în drum către baza de la Mihail Kogâlniceanu, au poposit la Stars Night, de pe Ion Câmpineanu nr.22 să se distreze. Clubul se afla în apropiere de hotelul Novotel, unde erau cazaţi. Bărbaţii au băut şi petrecut până spre dimineaţa, când a venit nota de plată. Din acel moment s-a stricat tot cheful. Pe chitanţă era trecută suma de 3.000 de euro. Bărbaţii au înţeles că angajaţii localului vor să-i ţepuiască şi au refuzat să plătească, mai ales ca nu aveau atâţia bani la ei. Sandu Ion David, proprietarul Stars Night Club şi consilierul Dacianei Sarbu i-au dus pe cei trei într-o încăpere din incinta localului şi i-au ameninţat cu bătaia până când a venit un prieten al acestora cu suma de bani cerută. Alţi doi americani au încasat-o pentru 320 de lei. Peste doar trei zile, acelaşi scenariu s-a petrecut cu alţi doi americani. De data aceasta suma cerută era mult mai mica, de 320 de lei, dar tratamentul a fost mai agresiv. Străinii şi-au dat seama că nota este umflată cu cel puţin 100 de lei şi nu au vrut să scoată niciun ban din buzunar. Sandu Ion David şi Răzvan Marius Mosteanu i-au inchis pe barbaţi într-o încăpere şi au început să-i bată cu pumnii, cu picioarele şi cu diferite obiecte contondente. Bărbaţii au trebuit să achite, într-un final, suma cerută. Ei s-au ales cu politraumatisme craniene, contuzii şi fracturi. Cu ocazia percheziţiei au fost ridicate mai multe obiecte, printre care aparatul POS prin care au fost efectuate platile consumaţiei făcute de părţile vătămate, precum şi un pistol cu gaze, deţinut legal de administratorul societăţii, 3 sprayuri cu substanţe iritant–lacrimogene şi un baston tip electrosoc. Totodată, într-o cameră din incinta clubului, prevăzută cu lumină difuză, saltea şi cabina duş, a fost găsită o cameră de luat vederi miniaturală, cameră conectată la calculatorul găsit în biroul administratorului, relata la vremea respectivă adevarul.ro.

Identitatea consilierului, ferită de ochii presei

Identitatea lui MOŞTEANU RĂZVAN-MARIUS a fost ferită de ochii presei până s-au liniştit spiritele. Comunicatele de presă ale Poliţiei au fost seci, evenimentul este muşamalizat, deşi este clar că avem de-a face cu o grupare infracţionala de interlopi de proporţii din moment ce au reusit să răpună soldaţi bine antrenaţi doar doi oameni: Mosteanu si cumnatu`.


La scurtă distanţă de acest eveniment, în ianuarie 2013, apare pentru prima dată în media pe site-ul http://www.investigatiimedia.ro şi confirmarea că MOŞTEANU RĂZVAN-MARIUS este consilierul Dacianei Sârbu. Victor Ponta era deja premier. Informaţia a trecut din nou nedezbatută de televiziunile centrale, iar cazul muşamalizat.

Declaraţia Dacianei Sârbu

"Căutam pe cineva pentru acest post şi am întrebat în stânga şi-n dreapta până când mi-a fost recomandat acest domn. Nu ştiam despre această poveste din trecutul lui, nu verific oamenii pe care-i angajez cu ajutorul SRI-ului. Da, aşa este, lucrează pentru mine, este şoferul cu care-mi duc copilul la grădiniţă. Este un om foarte respectuos, foarte politicos, este un şofer foarte bun şi un om care mi-a câştigat încrederea”, a declarat Daciana Sârbu pentru Centrul de Investigaţii Media.


Daciana Sârbu a mai spus că bărbatul nu o însoţeşte la sesiunile PE de la Bruxelles sau Strasbourg, lucrând pentru ea doar în România.

Lista scurtă a implicărilor mafiote PSD în ultimii doi ani:

- Consilierul Dacianei Sârbu de la Parlamentul European Moşteanu Răzvan-Marius: 2 ani şi şase luni de închisoare pentru vătămare corporală şi lipsirea de libertate a soldaţilor americani din trupele NATO


- Senatorul PSD Sebastian Ghiţă cercetat penal după ce l-a ameninţat cu moartea pe primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiţă.

- Cătălin Bocăneanu, prefect de Galaţi din partea PSD: cercetat penal după ce a încercat să tocmească un asasin pentru a ucide un martor în procesul în care era acuzat de corupţie!


A fost numit prefect de Victor Ponta, în a doua zi a mandatului său de prim-ministru, pe 8 mai 2012. El a fost revocat din funcţie pe 20 noiembrie 2013, după ce a fost arestat pentru corupţie. Unchiul său a fost deputat PSD!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter