Politică

Daniel Buda: „Victor Ponta calcă în picioare simbolurile naţionale româneşti“

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, îi solicită public premierului Victor Ponta să înceteze de îndată să mai folosească simbolurile naţionale- „de această dată pe gimnastele de aur ale României“- în vederea promovării propriei imagini şi a candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare.

Daniel Buda susţine că prezenţa lui Victor Ponta şi a candidaţilor PSD la o emisiune TV, alături de gimnastele României, constituie un atentat la bunul simţ, pe care Victor Ponta oricum nu îl are, dar şi un atentat la simbolurile naţionale, ceea ce demonstrează o dată în plus faptul că PSD poate să calce orice în picioare. „Ne întrebăm ce diferenţă este între tovarăşul Nicolae Ceauşescu care îşi asuma orice, şi Victor Ponta, care îşi asumă acum succesul gimnastelor? Care a fost contribuţia PSD la această reuşită? Vă spunem noi: NICIUNA!

Domnule Ponta, nu vă mai cerem demisia pentru că demisia este un act de onoare iar dumneavoastră nu aveţi aşa ceva. Vă spunem doar: Să vă fie ruşine!“, spune liderul PDL Cluj.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter