Politică

Bannere electorale ale PMP Cluj, vandalizate

Reprezentanţii PMP Cluj au sesizat, joi, Poliţia şi Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj, cu privire la vandalizarea unor bannere electorale amplasate la intrarea în sediul organizaţiei judeţene.

Preşedintele PMP Cluj, deputatul Adrian Gurzău, a declarat joi, pentru Mediafax, că este vorba despre "o acţiune de intimidare", în noaptea de miercuri spre joi, un banner fiind rupt, iar altul furat.

"Sediul PMP Cluj şi biroul meu parlamentar au avut parte în noaptea de miercuri spre joi de vizita unor vandali care au rupt bannerul de campanie cu însemnele partidului, afişat pe peretele de la intrarea în sediu, în gangul de acces la sediile organizațiilor PSD, PNL şi PDL, iar un alt banner a fost furat. Nu ne vine să credem că în Cluj-Napoca se practică politică de gang. Se pare că împărțim acelaşi spațiu comunitar cu nişte vandali. Constat că la Cluj-Napoca a degenerat climatul politic, iar unii sunt deranjaţi de prezenţa PMP, care face opoziţie la PSD. Am sesizat Poliţia şi BEJ Cluj şi cer instituţiilor statului să îşi facă datoria şi să îi prindă pe cei vinovaţi. Consider că este o acţiune de intimidare", a spus Gurzău.


Potrivit acestuia, de gestul de vandalizare nu ar fi străini reprezentanţii celorlalte partide care au sediile în aceeaşi curte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter