Politică

Daniel Buda: „Ponta se antrenează la Câmpia Turzii pentru plecarea cu elicopterul de pe acoperişul Ministerului Apărării!“

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, îl ironizează pe premierul Victor Ponta care astăzi a participat la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii, la un zbor cu un avion american F-16, spunând că acesta „a prins tot mai tare gust de ceea ce înseamnă armată“. Unde a fost, în schimb, acum un an de zile când sutele de muncitori de la fabrica Mechel din Câmpia Turzii au fost disponibilizaţi, întreabă acesta.

„De când s-a refugiat la MApN, Victor Viorel Ponta a prins tot mai tare gust de tot ceea ce înseamnă armată. Astăzi, Victor Viorel Ponta a venit la baza aeriană de la Câmpia Turzii, judeţul Cluj, pentru a se pregăti de plecarea cu elicopterul de pe acoperişul Ministerului Apărării.

Acum mai bine de 1 an de zile, când sutele de muncitori de la fabrica Mechel din Câmpia Turzii au fost disponibilizaţi, Victor Viorel Ponta nu a catadicsit să se deplaseze în judeţul Cluj pentru a sta de vorbă cu şomerii şi pentru a le oferi soluţii la problemele lor“, a spus Daniel Buda.  


Liderul PDL Cluj mai subliniază că „astăzi, ni se demonstrează o dată în plus, dacă mai era nevoie, faptul că singurul scop al acestui premier iresponsabil este să îşi satisfacă propriile capricii şi nu să guverneze România“.

„În scurt timp însă, Victor Viorel Ponta se va paraşuta singur din fotoliul de premier al României şi atunci, nici măcar armata nu îl va mai putea salva. Domnule Ponta, vă sfătuiesc ca în aceste zile să le faceţi o mare bucurie românilor, dându-vă demisia!“, a completat preşedintele PDL Cluj, într-un comunicat de presă.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter