Politică

Amenajarea secţiilor de votare costă Primăria Cluj-Napoca 230.000 lei

Primăria Cluj-Napoca a lansat un anunţ pe internet pentru desemnarea firmei care să se ocupe de modernizarea şi amenajarea secţiilor de votare.

Anunţul pentru desemnarea unei firme care modernizeze şi amenajeze secţiile de votare pentru europarlamentare şi prezidenţiale prevede că în stabilirea câştigătorului se va ţine cont de oferta cu preţul cel mai scăzut. Valoarea investiţiei este de aproximativ 230.000 lei. “În vederea desfăşurării în cele mai bune condiţii ale alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale care vor avea loc în anul 2014, sunt necesare efectuarea unor lucrări de reparare, recondiţionare şi confecţionare a unor materiale în vederea dotării şi amenajării secţiilor de votare cu mobilierul aferent (cabine de vot, urne, mese şi scaune)”, se arată în caietul de sarcini.

În total, vor fi amenajate 181 de secţii de votare din Cluj-Napoca. Potrivit aceluiaşi document, se impune şi amplasarea panourilor de afişaj electoral în locurile stabilite pe domeniul public al municipiului, atât la alegerile europarlamentare cât şi la alegerile prezidenţiale.


În ce vor consta lucrările de modernizare

Firma care va fi desemnată câştigătoare se va ocupa de montarea şi demontarea panourilor de afişaj electoral pe 16 amplasamente stabilite în Cluj-Napoca, transport dus-întors şi depozitare, cu menţiunea că în perioada campaniei electorale, executantul este obligat să asigure întreţinerea acestora şi orice fel de intervenţii în cazul în care panourile vor fi devastate sau deteriorate din cauze naturale (vânt, ploi, etc), fără costuri suplimentare din partea autorităţii contractante.

De asemenea, firma se va ocupa de curăţarea, spălarea, repararea, revizuirea, confecţionarea cabinelor de vot, transport dus-întors, montarea şi demontarea acestora în secţiile de votare, inclusiv montarea perdelelor.


Aceeaşi firmă va curăţa şi spăla urnele de votare, le va monta şi demonta, le va transporta la secţiile de votare şi aranja în spaţiul în care se amenajează secţiile de votare.

Tot în sarcina firmei câştigătoare va intra şi curăţarea inscripţiilor vechi, inclusiv montare şi demontare panou cu numărul secţiilor de votare, recondiţionarea şi curăţarea inscripţiilor vechi, confecţionarea, vopsirea şi insripţionarea săgeţilor indicatoare.


Va confecţiona perdele pentru cabinele de vot, feţe de masă, va pregăti mobilierul din secţiile de votare.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter