Politică

Macovei: Ponta are o singură idee fixă - să scape baronii locali PSD de justiţie

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, sâmbătă, că Ponta are "o singură idee fixă, să scape baronii locali PSD de justiţie", pentru că aceştia "îi aduc voturi prin minciună sau prin furt sau prin cumpărare".

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, că PDL trebuie să câştige alegerile "pentru a scăpa ţara de Victor Ponta şi de grupul infracţional organizat condus de el", scrie mediafax.ro.

"Ponta are o singură idee fixă: să scape baronii locali PSD de justiţie. Ponta vrea să scape baronii PSD de justiţie pentru că aceşti baroni locali îi aduc voturi prin minciună sau prin furt sau prin cumpărare", a spus Macovei.


Ea a adăugat că românii nu au nevoie de un premier "şantajabil".

"Nu vrem o ţară în care primul ministru este şantajat şi şantajabil în fiecare clipă şi în fiecare zi de oameni corupţi, de oameni care fură din banul public, de oameni care vor să distrugă justiţia, care vor să desfiinţeze DNA, care denigrează orice instituţie a statului, de oameni care vor să fure şi să fie liberi", a mai spus Macovei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter