Politică

Vasile Blaga: România este condusă de cea mai coruptă putere de după 1990

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă, că România este condusă de cea mai coruptă putere de după 1990 și din păcate corupția a ajuns pe masa prim-ministrului.

"România din păcate este condusă de cea mai coruptă putere de după 1990, am văzut Guvernele Ponta I și Ponta II și am crezut că le-am văzute pe toate, dar din nefericire observăm mai ales după ce procurorii au făcut publice anumite date că a ajuns corupția pe biroul prim-ministrului și asta este un lucru foarte grav. Observăm, de asemenea, că premierul României e complet la dispoziția baronilor locali care îi dictează ce și cum să facă", a spus Vasile Blaga, citat de agerpres.ro.

El consideră că acum românii trag ponoasele în urma alegerilor din 2012, prin neintrarea în spațiul Schengen și alte nerealizări de acest gen, cum ar fi creșterea șomajului, introducerea a 36 de noi taxe și impozite și închiderea firmelor într-un ritm de până la 61 pe zi doar de la începutul acestui an, motiv pentru care PDL a cerut demisia prim-ministrului Victor Ponta.


Vasile Blaga consideră că PDL poate obține șapte sau opt posturi de europarlamentari, iar în anul 2016 să câștige alegerile parlamentare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter