Politică

Horea Uioreanu va participa alături de fosta soţie, Elena Uioreanu, la o campanie de împăduriri în Călăţele

Deputatul liberal Elena Uioreanu, reprezentanta Colegiului 9 Cluj în Parlamentul României, participă sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 10, la o amplă campanie de împăduri, pusă la cale de organizațiile PNL din Huedin și Călățele.

Campania este susținută de Primăria Călățele, căreia îi aparține terenul unde se vor planta peste 1500 de puieți de salcâm și molid. Zona în care se va derula activitatea de împădurire este una dezafectată, pe locul unei foste cariere, aflată la ieșirea din Călățele spre Beliș.

”Vreau să trag un semnal de alarmă asupra defrișărilor masive, pentru că cei care taie copaci în neștire, ilegal, nu încalcă numai legile țării, ci își bat joc de viitorul nostru, calcă în picioare, fără nicio urmă de remușcare, dreptul nostru și al copiilor noștri de a respira. Noi, prin acțiunea pe care o facem sămbătă, fără a ne erija în justițiari, intentăm celor ce măcelăresc pădurile un proces de conștiință”, a declarat Elena Uioreanu.


Elena Uioreanu îl va implica în această acțiune și pe fiul său, pe care vrea să-l învețe că implicarea civică poate schimba viitorul, dar şi pe fostul soţ, Horea Uioreanu, preşedintele CJ Cluj, care va participa, de asemenea, la acţiune.

Ultimele Stiri
abonare newsletter