Politică

Azi în Parlament- Tişe: „Ministrul Finanţelor îl demască pe prim-mincinosul ţării: Ponta“

Democrat liberalii cer ca premierul Victor Ponta să o demită pe Ioana Maria Petrescu, ministrul Finanţelor Publice, dacă aceasta a dezinformat, şi totodată să renunţe la acciză întrucât „sărăceşte întreaga populație şi falimentează firmele“.

„Ponta a declarat zilele trecute că sumele colectate din plata accizei la combustibil vor fi utilizate pentru construcţia de autostrăzi şi guvernul trebuie să mai suplimenteze suma din alte surse de colectare.

Pe de altă parte, Ministrul Finanţelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, a declarat marți într-un interviu public, că banii colectaţi din acciză vor fi folosiţi pentru plata pensiilor şi salariilor. Adică, fură din buzunarul tuturor românilor ca să mărească pensiile şi salariile bugetarilor.


Ministrul Finanţelor Publice nu se uită la ştiri să vadă ce declară şeful ei? Dar până acum, când această taxă nu a fost colectată, din ce bani s-au plătit pensiile şi salariile? Deci unul din cei doi mint sau amândoi. PDL solicită ca Ponta să o demită pe ministrul Finanţelor Publice în regim de urgenţă dacă a dezinformat. De asemenea, PDL solicită  renunţarea la acciză întrucât aceasta sărăceşte întreaga populație şi falimentează firmele”, a declarat vicepreşedintele PDL, Alin Tişe, într-un comunicat de presă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter