Politică

Ponta şi-a dezvăluit MARELE SECRET

Premierul Ponta a dezvăluit, sâmbătă, în faţa a 4200 de femei social-democrate, la Sala Palatului, un secret.

Victor Ponta a declarat că secretul calmului şi liniştii pe care le are în viaţa politică, constă într-un lucru simplu: în fiecare dimineaţă urmăreşte, la cafea, alături de fiica sa, Irina, desene animate ca "Piraţii" şi "Doctoriţa Pluşica". 
"Mă întreabă toată lumea cum pot să fiu atât de calm, cum pot să fiu liniştit, de ce nu răspund când sunt atacat de domnul Băsescu, de alţi domni, tot cu «escu». Păi e simplu: dumneavoastră nu aţi fi fericiţi, n-aţi fi calmi, n-aţi fi pozitivi dacă în fiecare dimineaţă când îţi bei cafeaua te uiţi cu o domnişoară la «Piraţii» şi «Doctoriţa Pluşica»? Cred că aţi fi...”, a spus Ponta, în discursul susţinut în faţa femeilor PSD, de 8 Martie, citat de Mediafax.

Ponta a venit la Sala Palatului pentru a fi alături de femeile social-democrate de 8 Martie, când acestea au organizat un eveniment de lansare a Manifestului european al femeilor PSD, intitulat "Primăvara social-democrată".


Premierul a venit alături de soţia sa, Daciana Sârbu, candidat la alegerile europarlamentare, şi de fiica sa, Irina, ambele îmbrăcate în ţinute roşii. La eveniment a fost prezentă şi mama premierului, şi ea purtând un sacou roşu.

Atât mama sa cât şi soţia şi fiica sa au urcat pe scenă în timpul discursului pe care l-a susţinut, premierul precizând că a negociat această ipostază cu familia sa şi menţionând că, faţă de aceste negocieri, cele cu preşedintele Traian Băsescu sunt uşoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter