Politică

PDL cere PNL să renunţe cu adevărat „la ciolan“

Democrat liberalii cer liberalilor să se retragă din toate funcţiile ocupate sub sigla USL. Aceştia arată că deşi PNL spune că acum este în opoziţie, în realitate este încă la putere în Senat, deconcentrate, prefecturi, instituții publice.

În opinia senatorului clujean PDL, Alin Tişe, pentru a pretinde că este în opoziţie, PNL trebuie să renunțe la ciolan în totalitate. În momentul de faţă, „PNL este acelaşi lucru cu PSD“, arată senatorul.  „USL a hrănit două caractere: mincinosul Ponta și duplicitarul Antonescu. Că Ponta e mincinos, știe și ciobanul Ghiță din reclamă. Duplicitarul Antonescu a uitat de loviturile la statul de drept, de Vosganian, de Chiuariu, de Chițoiu, de cuibul baronilor ASF, de feudalizarea României, de Constituția baronilor. Vede în sfârșit baronii PSD, îl vede mincinos pe Ponta, vede prada pe care o împărțea până acum cu PSD. Se leagă politic de Iohannis pentru a-și șterge imaginea de cameleon, duplicitar politic. PDL cere plecarea de la guvernare a PSD și PNL, pentru că PNL este încă la putere în Senat, deconcentrate, prefecturi, instituții publice. PNL trebuie să renunțe la ciolan în totalitate pentru a pretinde că e în opoziție .PSD este PNL! Ponta este Antonescu și Antonescu este Ponta . Amândoi i-au mințit pe români și acum încearcă mișeleste să fugă de răspundere“, a declarat Alin Tişe.

Moţiune şi miting împotriva puterii

Mai mult, PDL intenţionează să depună o moțiune de cenzură cu care să dărâme Guvernul Ponta, cu titlul „Cartea Neagră a Guvernării USL: 2 ani de minciună. După USL, potopul”, şi îi invită şi pe alţi parlamentari să o semenze, inclusiv pe cei liberali, dacă aceştia „s-au lepădat cu adevărat de PSD“. De asemenea, democrat liberalii vor organiza în 22 martie, la Cluj, un miting împotriva actualei puteri. Este al doilea miting organizat în ţară de PDL, după cel de la Bucureşti de acum două săptămâni.  “USL nu mai guvernează țara de 20 de zile. Acum PNL spune ca s-a lepădat de PSD şi că este în opoziție. PDL cere PNL să semneze moțiunea de cenzură a opoziției PDL. USL a avut cea mai mare susţinere parlamentară din istoria postdecembristă a României. Cu 80%, USL a depășit inclusiv recordul înregistrat de FSN la alegerile din mai 1990 (67,53% din numărul total” , a declarat vicepreședintele PDL, Alin Tișe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter