Politică

Liderul PNL Cluj, Horea Uioreanu: „Am fost daţi afară de la guvernare!“

Miniștrii liberali şi-au depus astăzi, în bloc, demisiile după ce ieri seară PNL a decis ieşirea de la guvernare. Organizaţia de la Cluj a fost una dintre cele care au susţinut retragerea PNL de la guvernare.

Preşedintele PNL Cluj, Horea Uioreanu, susţine că liberalii au fost practic daţi afară de la guvernare, prin nersepectarea statutului. Acesta a subliniat nu o dată că PNL nu va rămâne la guvernare „în orice condiţii“.

„Lucrurile nu mai puteau continua aşa, nu mai avea niciun rost să rămânem în guvern, în condiţiile în care nu ni s-a dat ceea ce ni s-a cuvenit. Prin nerespectarea statutului, practic, PNL a fost dat afară de la guvernare. Se va cere demisia premierului Victor Ponta, cel mai probabil. Noi vom fi în opoziţie, vom fi liderii opoziţiei“, a declarat Horea Uioreanu.  


PSD Cluj continuă „ceea ce a început USL“... dar fără PNL

Social democraţii clujeni susţin, în schimb că vor continua proiectele începute în USL, cele cu care au câştigat alegerile. Fără PNL, însă.

„Nu sunt de acord cu ceea ce s-a întâmplat, cu ruperea USL. Eu mi-aş fi dorit să continuăm în formula USL. PSD va continua programul USL, cel cu care am câştigat alegerile. În ce priveşte USD, aceasta este o alianţă electorală cu care mergem la europarlamentare şi cu care ne propunem să câştigăm alegerile. Urmează să semnăm un protocol şi la nivel local“, a declarat Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.


Vă reamintim, proiectul de rezoluţie dezbătut de conducerea PNL prevede ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, precum şi solicitarea demisiei premierului Victor Ponta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter