Politică

Daniel Buda cere demisia lui Ponta și Antonescu

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda consideră că singura soluție pentru rezolvarea problemele cu care se confruntă în prezent Guvernul USL este demisia celor doi lideri politici: Victor Ponta și Crin Antonescu.

”Recenta înfiinţată comisie de anchetă privind salariile din ASF (instituţie deţinută eminamente de liberali), anunţă începutul unui nou război fratricid, asta chiar dacă PNL se declară de acord cu acest lucru. Recurgerea la o comisie de anchetă de cei aflaţi la putere, cunoscut fiind că această procedură este la îndemâna opoziţiei, nu face altceva decât să ne întărească încă o dată convingerea că punţile de colaborare între Antonescu-PNL şi Ponta-PSD sunt grav şi iremediabil deteriorate, la fel ca într-o căsnicie aflată în pragul unui divorţ iminent”, a precizat Daniel Buda într-un comunicat remis presei.

Buda mai afirmă că, acest razboi va afecta grav şi greu remediabil atât stabilitatea politică cât şi cea economică a României.


”PDL de la început a subliniat faptul că această alianţă nu are nimic în comun cu interesele românilor decât cu cele ale baronilor din USL iar dovada acestui lucru o avem nu doar în fiecare zi ci am putea spune că în fiecare oră. Domnilor Victor Ponta şi Crin Antonescu, înţeleg că aveţi ceva de împărţit unul cu celălalt dar cu românii ce aveţi? De 2 ani încoace, gura nu vă mai tace dar nici pentru ţară nu aţi făcut nimic. Puteţi face astăzi, dându-vă demisiile cu toţii, după principiul USL A MURIT, TRĂIASCĂ USD” a mai adăugat liderul PDL Cluj potrivit comunicatului de presă.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter