Politică

Întâlnire a liderilor USL despre structura Guvernului şi soarta Uniunii. Ponta: Încă nu ne-am înţeles

Liderii USL au avut luni o întâlnire în care s-a discutat despre structura Guvernului şi soarta Uniunii. Premierul Victor Ponta a spus, după întâlnirea USL, că nu s-a ajuns la o înţelegere.

Întrebat de jurnalişti, la ieşirea de la întâlnirea USL, dacă s-au înţeles, Ponta a răspuns: "Încă nu".

Ponta a spus că, din punctul de vedere al USD, există două variante: ori se rămâne pe formula Guvernului din 2012, ori se face o restructurare guvernamentală, pentru care însă nu există deocamdată consens, scrie Mediafax.


Întâlnirea liderilor USL a durat mai puţin de o oră.

Anterior, premierul Victor Ponta s-a întâlnit, la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cu liderii UNPR, Gabriel Oprea, şi PC, Daniel Constantin.


Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după o întâlnire a liderilor USD în Biroul preşedintelui Camerei, că vrea ca USL să rămână unită, o variantă posibilă fiind rămânerea pe structura din 2012 a Guvernului, cu Klaus Iohannis la Interne, sau vicepremier şi ministru de Finanţe.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, întrebat despre declaraţiile premierului Victor Ponta despre variantele pe care le are PNL în privinţa lui Klaus Iohannis, că şeful Guvernului nu este în situaţia să aşeze cum doreşte propunerile de miniştri PNL.

abonare newsletter