Politică

Peste 100 de democrat liberali clujeni participă la mitingul de la Bucureşti

Aproximativ 100 de democrat liberali clujeni vor participa sâmbătă, la mitingul organizat de PDL în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, „pentru apărarea statului de drept".

Democrat liberalii subliniază că prin acest protest PDL vrea să arate guvernării USL „incompetente“ că românii s-au săturat de minciunile lor și de ipocrizia cu care administrează țara.

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat că la manifestaţia din capitală vor fi prezente peste 100 de persoane din mai multe organizaţii din judeţ. „La mitingul de la Bucureşti vor fi peste 100 de persoane, din toate organizaţiile din judeţ.  Este un miting naţional împotriva guvernării USL şi pentru apărarea statului de drept“, a explicat liderul PDL Cluj.


Şi liderul democrat liberal Vasile Blaga declarase sâmbăta trecută, la Braşov, la şedinţa Colegiul Director al PDL, că partidul va organiza un miting la Bucureşti, care va reprezenta şi „debutul de precampanie" pentru europarlamentare:  „Vom organiza un miting la Bucureşti, sâmbătă, unde sperăm să avem un număr important de participanţi, la care sunt invitaţi atât membrii de partid, cât şi cetăţenii", a anunţat atunci Vasile Blaga.    

 

abonare newsletter