Politică

Tişe: „Guvernul USL este cel mai incompetent și iresponsabil guvern din istorie“

PDL cere suplimentarea bugetului ISU-SMURD din țară, pentru că, subliniază senatorul Alin Tişe, ISU este „cu un picior în groapă“.

“Guvernul USL falimentează unitățile ISU-SMURD pentru a da banii baronilor locali. PDL solicită ca banii acordați baronului Dragnea, cei 25 mil. euro prin două hotărâri de guvern pentru campania electorală să fie transferați către instituțiile care trebuie să intervină în situații de urgență. ISU Cluj confirmă într-un raport, situaţia critică în care se află forţele de intervenţie, în ceea ce priveşte logística. În urmă cu două săptămâni, echipajele care au intervenit la accidentul aviatic din Apuseni au cerut carburant din partea localnicilor. PDL cere guvernului suplimentarea bugetului pentru unitățile ISU-SMURD din țară”, a declarat, într-o conferinţă de presă, senatorul PDL de Cluj, Alin Tișe.

Senatorul clujean a mai precizat că, din lipsa banilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență  Cluj a fost nevoit să suspende toate activităţile de pregătire, aplicaţiile şi exerciţiile cu tehnică, în subunităţi şi în teren.

Etichete: usl alin tise
Ultimele Stiri
abonare newsletter