Politică

Vezi ce spune Emil Boc despre pagina de Facebook care îl propune candidat la Prezidenţiale

Primarul Emil Boc este propus candidat la alegerile prezidenţiale din acest an prin intermediul unei pagini de Facebook creată recent: "Propun Emil Boc - Candidat la Prezidenţiale 2014".

Emil Boc a declarat, miercuri, că nu a luat legătura cu nimeni pentru realizarea acestei pagini şi nici nu a fost contactat de cei care au creat pagina. "Eu le mulţumesc celor care au făcut pagina. Nu am fost contactat şi nu am luat legătura cu nimeni în acest sens. Îi rog pe toţi să nu se implice şi să nu aibă ca preocupare accesarea acelei pagini de Facebook pentru că nu este un proiect pe care să îl susţin sau care să mă reprezinte. Dar apreciez eleganţa unor oameni care s-au gândit pentru că până la urmă cineva a făcut o muncă", a spus Boc.

Pagina este descrisă ca fiind un "proiect civic cu valoare de sondaj, fără nici o implicaţie sau legătură politică". Ea a fost realizată în 30 decembrie 2013 iar până la ora publicării acestei ştiri, pagina a strâns un număr de 314 "like"-uri, dar şi o serie de comentarii care conţin păreri împărţite.

Ultimele Stiri
abonare newsletter