Politică

Antonescu: Anul încheiat a fost greu, însă trebuie să fim optimişti. Ne vom respecta angajamentele

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, arată, în mesajul său de Anul Nou postat pe Facebook, că anul care s-a încheiat a fost greu, însă românii trebuie să fie optimişti, el dând asigurări că vor fi respectate angajamentele asumate.

”Doresc să le urez tuturor românilor gândurile mele cele mai bune, sănătate, bucurie şi speranţa că anul ce va veni va fi mai bun şi mai prosper. Anul ce se încheie a fost unul greu, însă trebuie să fim optimişti şi să avem încredere în forţa noastră ca popor, că fiind uniţi avem şansa de a avea un viitor mai bun. 2013 a fost anul în care, după o perioadă grea prin care România a trecut, am reuşit să reparăm o parte dintre nedreptăţile făcute românilor şi să le oferim speranţa pentru o viaţă mai bună!”, a scris Antonescu pe pagina sa de Facebook.

El susţine că angajamentele asumate vor fi respectate.


”În noul an vom continua pe drumul început şi ne vom respecta angajamentele asumate în faţa românilor care ne-au acordat încrederea lor în 2012. Anul care vine este unul plin de provocări şi de momente importante”, arată liderul PNL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter