Politică

Daniel Buda: “Nu am nicio emoţie, candidatul la prezidenţiale va fi de la PDL”

Cei doi democrat liberali, candidaţi la funcţia de preşedinte al PDL Cluj, respectiv de preşedinte executiv, Daniel Buda şi Alin Tişe, au subliniat, în discursurile lor, că guvernarea USL este una "nocivă şi iresponsabilă'.

Daniel Buda şi-a motivat candidatura, precizând că niciun om responsabil nu poate sta deoparte şi asista la „iresponsabilitatea cu care guvernează actuala putere”.  "Candidez pentru că niciun om responsabil nu poate asista la ceea ce face USL, pentru că este nevoie de implicare totală, pentru că actuala guvernare este periculoasă şi iresponsabilă”, a spus Buda.

Acesta a mai subliniat că cele mai importante ţinte ale PDL pentru anul viitor sunt alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale şi a subliniat necesitatea coagulării forţelor de dreapta. „PDL-ului îi revine rolul de a coagula forţele de dreapta, nu am nicio emoţie că acest candidat la prezidenţiale va fi dat de PDL", a mai declarat Daniel Buda.

La rândul său, Alin Tişe a precizat că anul viitor este un an greu electoral, iar organizaţia judeţeană a PDL trebuie să se implice astfel încât să fie prima organizaţie din ţară. “Avem cea mai nocivă guvernare din 1990 încoace. Guvernarea USL înseamnă 35 de taxe în plus, şomeri, iar în judeţ guvernarea USL înseamnă Uioreanu şi Lăpuşan”, a subliniat Alin Tişe.

abonare newsletter