Politică

Miting de protest la Cluj împotriva guvernării USL

Mișcarea Populară-Cluj și Forța Civică-Cluj organizează luni, 9 decembrie, începând cu ora 18:00, un miting de protest împotriva guvernării USL. Acesta va avea loc la monumentul Memorandiștilor de pe Bd. Eroilor.

Reprezentanții PMP Cluj spun că organizarea acestui miting are loc “pentru a comemora un an de minciuni USL, un an îngropat, un an pierdut pentru România”.

“Anul 2013 este un an pierdut pentru România. Este anul în care nu s-a întâmplat NIMIC bun pentru țară, în ciuda majorității parlamentare de 70% obținute de USL în 9 decembrie 2012. Nu s-a investit, nu s-a construit, nu s-au făcut proiecte europene, nu s-a privatizat, nu s-a democratizat, nu s-a reformat statul, nu s-a finanțat cercetarea, nu s-au reformat învățământul și sănătatea, nu s-a intrat în Schengen. Nu s-a obținut absolut nimic notabil. Doar proiecte avortate de reformă a Constituției, planuri contestate de descentralizare, promisiuni de investiții miracol din China, autostrăzi trasate cu carioca, rateuri de privatizări, întâlniri internaționale fără urmări. Ca singură certitudine, o fiscalitate mereu în creștere”, se arată în comunicatul celor de PMP Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter