Politică

MESAJUL lui Ponta de 1 Decembrie: Guvernul nu se va lăsa tulburat de scandal şi de conflicte interne inutile

Guvernul îşi va face treaba şi nu se va lăsa tulburat de scandal, de conflicte interne inutile, indiferent de diversele provocări, reparând multe dintre nedreptăţile anilor trecuţi, afirmă premierul Victor Ponta într-un mesaj de 1 Decembrie în care pledează şi pentru unitate şi solidaritate.

1918, au înţeles cât de important este să fim solidari, să fim uniţi într-o singură naţiune. Îmi doresc să privim spre viitor, să depăşim ura şi dezbinarea, şi să construim împreună proiectul de ţară care să ne unească, să ne mobilizeze şi să ne facă din nou să fim mândri de România. Acum este momentul să construim ceea ce ne dorim de atâţia ani: o Românie Puternică, cu instituţii eficiente, cu o economie funcţionala şi o societate dreaptă şi echitabilă. Este ceea ce, în urmă cu 95 de ani, îşi doreau şi înaintaşii noştri să fondeze şi să lase urmaşilor lor", afirmă Ponta.

 El susţine că există toate motivele pentru ca românii să fie mândri de prezent, de locul în care au ajuns azi, arătând că trebuie să fie mândri de toţi cei care au ridicat drapelul României în lume, performeri, sportivi cu mari performanţe, cercetători sau inventatori, elevi şi studenţi olimpici, medaliaţi la competiţii externe sau artişti premiaţi, ca şi de toţi acei români care, sub anonimat, îşi fac datoria zilnic pentru ţară, fără să apară în presă - militari, medici, pompieri, poliţişti sau profesori.

Ultimele Stiri
abonare newsletter