Politică

Tinerii Populari vor să îl „sensibilizeze“ pe Ioan Rus

Tinerii Mișcării Populare au organizat luni o acțiune surpriză de sensibilizare a liderilor PSD Cluj asupra Pactului pentru Transilvania.

Astfel, un grup de tineri populari s-a prezentat la sediul PSD Cluj și i-a înmânat vicepreşedintelui PSD Ioan Rus, „care se revendică drept iniţiator al Autostrăzii Transilvania“, o copie a Pactului și o scrisoare.

„În 1 Decembrie 2009 afirmați, la Turda, că proiectul Autostrăzii Transilvania „aparține în totalitate guvernului Năstase”. Este foarte bine că vă asumați responsabilitatea pentru contractul cu Bechtel, pe care domnul ministru Șova se chinuie să-l găsească, și avem încredere că veți face lumină asupra unor condiții care s-au dovedit defavorabile României.(...) În loc de replici acide adresate opoziției, ne așteptăm de la Dvs. să inaugurați cât de curând noi tronsoane din Autostrada Transilvania. Dorința noastră cea mai mare este să vă putem lăuda la sfârșitul guvernării PSD pentru că ați tăiat panglica la Autostrada Transilvania, nu doar la frunză verde și iarba câmpului ca în poza alăturată, care cu siguranță vă va face nostalgic. Deși a trecut un an și jumătate de guvernare USL fără vreun efect benefic pentru Cluj și fără vreun kilometru nou din Autostrada Transilvania, nu ne pierdem încrederea. După ce ați promis românilor dreptate până la capăt, de ce nu ați propune și „autostrăzi până la capăt”?", se arată în textul scrisorii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter