Politică

Tudor Ştefănie a fost reales preşedinte al PDL Turda

Primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, a fost reales ca preşedinte al PDL Turda, în condiţiile în care el a fost singurul candidat pentru această funcţie deşi la începutul anului afirma că nu va mai candida.

Tot la începutul anului Tudor Ştefănie spunea, contrazicându-l pe deputatul Mircea Irimie, care a părăsit PDL tocmai pentru că liderul PDL nu este dispus să predea şefia partidului nimănui, că "sunt cel puţin trei oameni care sunt pregătiţi" pentru o candidatură la şefia PDL Turda.

La alegerile de joi seară, Ştefănie a fost reales cu 195 de voturi pentru şi trei împotrivă. El şi-a motivat candidatura prin faptul că nu vrea să se spună că a fost laş în faţa "duşmanilor", dar nu a mai precizat ce s-a întâmplat cu ceilalţi doi aşa zis candidaţi care nici măcar nu s-au mai înscris în cursa pentru preşedenţia PDL Turda, relatează Turda News.


Tudor Ştefănie nu a ratat ocazia de acritica alianţa locală USL-PPDD, acuzând că de când conduc Turda nu au făcut nimic, singurul scop fiind să acapareze posturile de conducere din societăţile subordonate şi să-şi angajeze clientela politică (vizionează discursul în materialul video de la finalul articolului), potrivit aceeaşi surse.

Etichete: tudor stefanie
Ultimele Stiri
abonare newsletter