Politică

Traian Băsescu: Ponta, plagiatorul mic, dacă are o bătălie politică să o ducă între bărbaţi, nu cu fiica mea!

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Cotroceni, că doreşte să aibă o reacţie despre unele afirmaţii făcute de premierul Victor Ponta, pe care îl numeşte "plagiator".

“Nu l-am cunoscut niciodată pe Papici. Astăzi, am vorbit telefonic cu el. I-am cerut scuze că, din jocurile politice ale unui plagiator mincinos, este implicat într-un scandal. Am aflat care este geneza falsului. Nu a existat  legătură între achiziţia de terenuri făcută de Ioana Băsescu şi propcurorul Papici. Nu are nicio legătură activitatea depusă de DNA în judeţul Călăraşi şi achiziţia de terenuri de către Ioana. Vreau să-i spun plagiatorului mic, că dacă are o bătălie politică să o ducă între bărbaţi. Ioana nu este agrenată în politică. Cred că Ponta este de teapa lui Sorin Roşca Stănescu”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

Preşedintele a mai adăugat că  în achiziţia terenului din judeţul Călăraşi, fiica sa nu a utilizat cash, iar virările s-au făcut prin bancă, în contul vânzătorului.  “S-a virat prin CEC suma pe care a luat-o fiica mea credit. Fiica mea este jurist, care respectă legea”, declarat Băsescu


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter