Politică

Ponta: Nu coabitez cu niciun preşedinte, eu asigur stabilitatea ţării

Preşedintele Victor Ponta a declarat vineri că el nu coabitează cu preşedintele, ci asigură stabilitatea ţării, respectiv activitatea de cooperare între instituţiile ţării.

sursa foto: mediafax.ro sursa foto: mediafax.ro

"Nu coabitez cu niciun preşedinte. Eu asigur stabilitatea ţării şi asigur activitatea de cooperare instituţională între Guvern, Parlament şi Preşedinţie, pentru că aşa e normal într-o ţară normală, şi mă pregătesc pentru un preşedinte demn şi care să-şi îndeplinească cu demnitate şi cu cinste funcţia importantă pe care i-au conferit-o românii. Dl Băsescu nu face lucrul acesta", a afirmat premierul, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres

Şeful Executivului a adăugat că el colaborează instituţional cu Preşedinţia.

"Cum adică nu colaborez instituţional cu Preşedinţia? Şi astăzi, înainte să vin la dvs., am semnat decrete care trebuie să fie contrasemnate de primul-ministru. (...) Avem şedinţe CSAT, strategii naţionale, asta înseamnă cooperare instituţională. Că îmi doresc un alt preşedinte, de fapt că îmi doresc un preşedinte în sfârşit pentru România, este un lucru pe care nu l-am ascuns niciodată, dimpotrivă, cu care mă mândresc", a subliniat copreşedintele USL.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter