Politică

Andreea Paul, la Cluj: „Tax-Ponta loveşte şi fuge!“

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul consideră că premierul Victor Ponta, pe care îl numeşte „Tax - Ponta", „loveşte şi fuge", prin noile taxe.

Andreea Paul a declarat miercuri, la Cluj, că Guvernul USL dă vina pe FMI pentru majorarea unor taxe, însă, în opinia acesteia premierul Victor Ponta „ia bani şi pe aer“.

„Tax Ponta loveşte şi fuge. Se ascunde după FMI, aruncă în cârca FMI noile taxe, deşi FMI nu impune nimic, se ascunde după atacuri mincinoase la adresa preşedintelui României. Incompetenţa Guvernului pune pe umerii românilor, zilnic, taxe şi impozite. După cele 30 de taxe noi sau majorate din acest an, mai vin alte patru după 1 ianuarie 2014. Cum gândeşte românul? Am capră, porc, oaie, hai cu ele la prim-taxatorul Ponta. Pădurea şi peştele au rămas netaxate? Nicidecum, Ponta ia banul şi pe aer şi pe apă. Să beau o bere cu alcool, o ţuică? Mare greşeală, Ponta ni le taxează înainte de a le bea. Pornesc maşina să fug, Ponta e la ţeava de eşapament. Ţi-ai luat o blană? Ponta este în dulap, însetat, la taxare", a spus Andreea Paul. Aceasta a mai subliniat că USL a dezvoltat „statul prădător", care taxează şi nu îmbunătăţeşte calitatea niciunui serviciu public.


Pe de altă parte, Andreea Paul le-a cerut parlamentarilor liberali să semneze, dacă „mai au luciditate“, moţiunea simplă pe care PDL o va depune în ce priveşte situaţia economiei naţionale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter