Politică

Daniel Buda: „Ministerul Taxelor şi Impozitelor - cel mai performant minister din Guvernul lui Victor Ponta!“

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, consideră că în fiecare zi, guvernul condus de Victor Ponta îşi arată incompetenţa, aplicând măsuri care au rolul de a destabiliza şi a decredibiliza economia ţării.

Preşedintele democrat liberalilor clujeni, Daniel Buda, subliniază faptul că USL nu numai că şi-a încălcat toate promisiunile din campania electorală, dar continuă sistematic să facă rău României prin măsuri nu numai de stânga ci de-a dreptul stângiste, neprofesioniste şi în dezacord cu normele naţionale şi cele europene.

„Echipa de fanfaroni din Guvernul României s-a validat aşadar ca slugi ale Fondului Monetar Internaţional, punând în aplicare politici dictate de acest organism pe care, deunăzi îl izgoneau din ţară şi îl blamau cu înverşunare. Acum însă, Victor Ponta este subjugat de propriile sale acuze şi ironii, şi este nevoit să execute rolul de premier, scris însă de alţii. Domnule Victor Ponta, nu consideraţi faptul că pălăria de prim–ministru al României este mult prea mare pentru capacitățile dumneavoastră intelectuale și manageriale? Dacă în decembrie 1989 românii au strigat în stradă „singura soluţie, înc-o revoluţie” acum, singura soluţie a românilor este să vă ceară demisia în stradă, aşa cum au făcut-o deja reprezentanţii din sănătate şi învăţământ“, spune Daniel Buda.    

abonare newsletter