Politică

Democrat-liberalii turdeni îşi doresc să câştige alegerile din 2016

Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan, s-a aflat sâmbătă la Turda, în calitate de observator pentru alegerile interne privind desemnarea candidatului la funcţia de preşedinte, ocazie cu care a susţinut o conferinţă de presă, alături de primarul Tudor Ştefănie, liderul local al PDL.

Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan Vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan

Raluca Turcan s-a declarat optimistă în ceea ce priveşte viitorul PDL, un partid care "este în creştere", în opinia sa, pentru că lumea ar începe să se convingă de faptul că măsurile dure luate de Guvernul PDL au fost necesare, chiar dacă au avut un impact impopular la acea vreme.

Aceasta a precizat că, pentru PDL, este de dorit ”un candidat care să pună în mişcare toate motoarele partidului”.


Reamintim că Democrat-liberalii din cele şase judeţe ale regiunii Nord-Vest au votat, sâmbătă, ca viitorul candidat al PDL la alegerile prezidenţiale să fie Cătălin Predoiu, care a obţinut 77,31% din voturi, în timp ce Gheorghe Falcă a adunat 22,68 % din voturi.

În Cluj situaţia voturilor a fost diferită

La sediile locale din Cluj-Napoca, Turda, Gherla, Câmpia Turzii, Dej şi Huedin ale PDL s-au prezentat la vot un umăr de 3.487 membri, dintr-un total de 6.933, adică o prezenţă la vot de 50,3%.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter