Politică

„Avem o ţară debilă”. Vezi ce politician român ne jignește în halul ăsta!

Un politician român a afirmat aseară la o televiziune că țara noastră este debilă și avem un guvern paralizat. Află cine a fost autorul acestei jigniri adresată tuturor românilor!

„Avem o ţară debilă”. Vezi ce politician român ne jignește în halul ăsta! „Avem o ţară debilă”. Vezi ce politician român ne jignește în halul ăsta!

Crin Antonescu, a criticat, din nou, pactul de coabitare dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu. Luat de val, liderul PNL a spus despre România, țară al cărui președinte vrea să fie, că este debilă.

"Mie degeaba mi se predau lecţii de realpolitik când suntem aproape de râs, când coabitarea înseamnă mijloace prin care preşedintele Băsescu loveşte acest guvern, această majoritate parlamentară. Situaţia se degradează, loviturile prin care le dă prin instituţii pe care le-a păstrat printr-un pact nefast, necontituţional, în felul acesta ţara e decapitată. Avem politicieni care trebuie compromişi toţi, avem un preşedinte compromis, avem o Curte Constituţională care ignoră orice, chiar Constituţia, avem o ţară debilă, un guvern paralizat. Astea sunt efectele pactului de coabitare, cădem în caraghioslâc când înjurăturile continuă", a declarat Crin Antonescu, aseară, citat de Realitatea TV.



 

Ultimele Stiri
abonare newsletter