Politică

Mişcarea Populară: „Opriți agresiunea împotriva ICR!“

Partidul Mișcarea Populară cere „domnului istoric repetent“ Crin Antonescu, Președintele Senatului României, și „domnului jurist plagiator Titus Corlățean“, ministrul Afacerilor Externe, în a căror coordonare se află ICR, să înceteze agresiunea împotriva acestei instituții odinioară performante.

Adrian Papahagi, vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară. Sursa foto: http://qmagazine.ro Adrian Papahagi, vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară. Sursa foto: http://qmagazine.ro

Conducerea ICR „se îmbogățește cu un nou cadru de nădejde al PSD“,  Valentin Iovan, propulsat în funcția de secretar general adjunct după o prețioasă experiență în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare Dolj, atrag atenţia reprezentanţii PMP.
„Acesta îl va ajuta în activitatea de distrugere a ICR pe dl. Lilian Zamfiroiu, fost muncitor la Oltchim, fost turnător mărunt la Securitate, fost student la Litere după trei încercări, fost purtător de cuvânt la MApN, ajuns printr-o serie de întâmplări bizare în diplomație. Politizarea ICR este anecdotică pe lângă ridiculizarea acestei instituții. De la rafinatul om de cultură rafinat Horia-Roman Patapievici la Zamfiroiu și Iovan, prăbușirea este la fel de abisală ca involuția de la homo sapiens la omul de Neanderthal. Dintr-o instituție performantă de cultură, ICR a devenit o agenție de plasare a clientelei USL“, spune vicepreşedintele PMP, Adrian Papahagi.
Acesta mai  susţine că „este inacceptabil ca niște oameni care și-au ratat cariera academică și nu pot aspira la una culturală să se răzbune cu atâta furie pe ICR, și în cele din urmă pe întreaga cultură română“.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter