Politică

Cordoş îi cere explicaţii lui Şova cu privire la reabilitarea trotuarelor drumurilor europene şi naţionale

Senatorul PSD de Cluj, Alexandru Cordoş, i-a adresat o întrebare ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova cu privire la reabilitarea trotuarelor drumurilor europene şi naţionale.

Acesta subliniază că mai mulţi primari ai comunelor de pe raza colegiului 4, Cluj, au sesizat faptul că lucrările de consolidare şi lărgire a părţii carosabile ale drumurilor naţionale şi europene care traversează localităţile nu au cuprins şi reparaţia trotuarelor sau mai grav au eliminat trotuarele în favoarea acostamentelor, şanţurilor de drenaj, rigolelor sau zidurilor de sprijin.

„Datorită faptului că trotuarele sunt impracticabile pietonii sunt nevoiţi să circule pe partea carosabilă, generând astfel premise pentru accidente rutiere grave. Domnule ministru, vă rog să-mi oferiţi un răspuns cu privire la modul în care se va acţiona în vederea reabilitării trotuarelor drumurilor europene şi naţionale?“, îl întreabă senatorul social democrat pe Dan Şova.

abonare newsletter