Politică

Daniel Buda: “Cea mai mare realizare a USL, după un an şi jumătate de guvernare - tăierea unei panglici!”

Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, subliniază că „demagogia celor de la USL nu are limite”, după ce sâmbătă, aceştia au tăiat panglica pistei aeroportului „cu surle şi trâmbiţe”, uitând că acest proiect nici măcar nu este finalizat.

Astfel, arată Buda, sâmbătă ni s-a confirmat încă o dată faptul că, cea mai mare realizare a USL după mai bine de un an şi jumătate de guvernare, a fost tăierea unei panglici, aceea a  noii piste a Aeroportului Internaţional “Avram Iancu”, proiect care a fost demarat în anul 2011 de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, alături de echipa de consilieri judeţeni ai PDL Cluj.

“Demagogia celor de la USL nu are însă limite. Aceştia au dorit cu orice preţ să taie panglica pistei auroportuare cu surle şi trâmbiţe, încât au şi uitat că acest proiect nici măcar nu este finalizat. Din 3500 de metri sunt finalizaţi 2100, şi aceia cu un sprijin chinuit de la nivel Guvernamental şi cu costul bătăii de joc faţă de clujenii care au au deţinut în zonă terenuri şi au fost despăgubiţi pe metru pătrat, cu contravaloarea preţului unui covrig. Protipendada USL-istă venită în pelerinaj la Cluj a omis însă ca în discursurile lor siropoase să ceară iertare clujenilor pentru prejudiciile cauzate şi de asemenea să adreseze mulţumiri administraţiilor judeţene şi locale ale PDL, care au demarat şi sprijinit ori de câte ori au avut ocazia acest proiect de maxim interes pentru Transilvania şi întreaga ţară, astfel încât ei să aibă acum ce panglici să taie”, spune liderul PDL Cluj.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter