Politică

Tomac despre Blaga: „E un USL-ist simpatic“

Liderul partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, i-a dat o replica dură preşedintelui PDL, Vasile Blaga, spunând că acesta a ajuns „un USL-ist simpatic”, după ce Blaga ironizase Mişcarea Populară, întrebând retoric „În jurul cui să se unească dreapta, în jurul lui Tomac?”.

„Vasile Blaga a ajuns un USL-ist simpatic, consecvent doar propriilor convingeri şi care acţionează tot mai hotărât într-o singură direcţie, cu un obiectiv final foarte precis. Întâi a demonizat, în interiorul PDL, guvernarea Boc, transferând discursul USL în interiorul partidului. Acum a trecut la o altă etapă şi vrea un PDL fără preşedintele Băsescu, exact ce îşi doreşte USL. Domnule Blaga, dreapta românească se va uni în jurul unor valori, nu în jurul unor persoane”, a scris Tomac pe pagina sa de Facebook.

Declaraţia lui s-a dorit o replică la ceea ce a spus Vasile Blaga atunci când consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a acuzat PDL de aroganţă faţă de restul partidelor de dreapta, în contextul discuţiilor despre unificarea dreptei.


„Citeam afirmaţiile unui consilier prezidenţial Albă ca Zăpada că suntem aroganţi şi spunem că trebuie unită dreapta în jurul nostru. Dar în jurul cui? Al lui Tomac, oare nu avem nimic de învăţat din campania de astă iarnă când ne întreba lumea unde sunteţi voi, PDL?”, a întrebat retoric Blaga.

Ultimele Stiri
abonare newsletter