Politică

Alin Tişe: „USL se rupe înainte de europarlamentare“

Senatorul democrat liberal clujean, Alin Tişe, consideră că USL se va rupe înainte de alegerile europarlamentare.

„Cred că USL se va rupe înainte de alegerile europarlamentare. Oricum candidează separat. Cred că până atunci PSD va fi încălecat destul PNL-ul", a declarat senatorul Alin Tişe, la emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1TV.   

În ceea ce priveşte candidatul dreptei la alegerile prezidenţiale, Tişe spune că PDL îşi va desemna în curând un candidat şi totodată, că PDL e de acord să creeze un partid de dreapta prin fuziune „şi să aibă un candidat al PDL-ului. Strategia noastră e făcută fără PNL. Nu credem că PNL va ieşi din USL în acest moment. Dorinţa noastră este să rămână împreună cât mai mult. Şi PNL şi PSD trebuie să răspundă pentru lucrurile rele pe care le fac în acest moment".


Vă reamintim, până acum doar liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, el cerând ca decizia sa să fie validată „în partid, în alianţă şi în rândul tuturor partidelor de dreapta“. Anunţul acestuia nu a fost bine văzut de către democrat liberali care se aşteaptă ca partidele de dreapta să-l susţină pe candidatul PDL. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter