Politică

Crin Antonescu: Nu se pune problema ca PNL să fie dat afară de la guvernare

PNL nu poate fi "dat afară" de la guvernare şi nici nu intenţionează să părăsească din proprie iniţiativă guvernul, a afirmat duminică, la Piteşti, liderul liberalilor, Crin Antonescu.

"Nu se poate pune problema ca liberalii să fie dați afară de la guvernare, pentru că dai afară pe cineva pe care l-ai angajat, iar PNL a fost angajat la guvernare, împreună cu PSD, de cetățenii români. Acest lucru ar trebui să le fie foarte clar tuturor, sunt convins că le este clar partenerilor noștri, nu am nicio îndoială că-i este clar primului-ministru, care niciodată nu a invocat o astfel de situație. (...) PNL, pe de altă parte, nu se gândește să iasă de la guvernare, pentru că PNL nu a dezertat niciodată dintr-o înțelegere politică și nu a dezertat niciodată dintr-un contract pe care l-a încheiat cu cetățenii României", a spus Crin Antonescu în discursul susținut la Conferința Teritorială a PNL Argeș.

În opinia sa, USL este în continuare "un lucru extrem de necesar pentru România", iar o eventuală plecare de la guvernare s-ar putea produce doar dacă nu vor fi respectate angajamentele luate față de cetățeni.


"Noi, împreună cu PSD, am câștigat dreptul de a guverna această țară împreună de la cetățeni. Iar dacă, din nenorocire, această înțelegere nu ar putea fi respectată, dacă noi am eșua în angajamentele noastre față de cetățeni, asta înseamnă că nu ar mai exista acest guvern", a afirmat președintele PNL.

Crin Antonescu a participat duminică, la Pitești, la Conferința Teritorială a PNL Argeș, în cadrul căreia au fost alese structurile de conducere ale organizației județene.

Ultimele Stiri
abonare newsletter