Politică

Daniel Buda: Pentru Victor Ponta, vânzarea patrimoniului României reprezintă cheia succesului în politică!

Președintele PDL Cluj, Daniel Buda, îi solicită premierului Victor Ponta să revizuiască de urgență scrisoarea de intenție transmisă zilele trecute către FMI prin care executivul și-a luat angajamentul ca majoritatea portofoliului de societăți din subordinea Ministerului Economiei să fie vândut etapizat.

Președintele PDL Cluj, Daniel Buda Președintele PDL Cluj, Daniel Buda

Daniel Buda e de părere că mai multe companii precum Oltchim, Metrom, Avioane Craiova, IAR Brașov, Plafar sau Romplumb vor fi puse pe butuci de către cei de la USL.

“Realitatea economică din prezent ne arată că avem deja cu peste 100 de mii de șomeri mai mult decât anul trecut iar prin vânzarea portofoliului de companii deținute acum de Ministerul Economiei, Victor Ponta va arunca încă 100 de mii de angajați în stradă. Și la capitolul investiții, Victor Ponta este tot repetent. Dacă anul acesta au fost investiți cu 40% mai puțini bani decât în aceeași perioadă a anului trecut, asta ne arată că premierul României nu pricepe că dacă investițiile sunt tăiate, economia României nu mai funcționează iar prin aceste tăieri crește vertiginos șomajul”, a spus Daniel Buda.


El a mai precizat că pentru primul ministru vânzarea patrimonului României reprezintă cheia succesului în politică.

“Victor Ponta ne-a demonstrata deja că nu are capacitatea de a demara un plan de creare a locurilor de muncă prin care să se genereze politici de investiții publice iar acum, consideră că vânzarea patrimoniului României, constituie cheia succesului în politică. Vă înșelați, domnule Ponta! România nu este de vânzare! Pentru capriciul unui iresponsabil, în niciun caz nu trebuie să sufere 20 de milioane de cetățeni”, a conchis Buda.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter