Politică

Alianţa Lege şi Ordine ar putea deveni în curând partid

Noua alianţă Lege şi Ordine (ALO) a strâns deja 25.000 de semnături pentru a intra “în legalitate” şi începe să prindă rădăcini şi la Cluj, anunţă liderii acesteia.

Un nou partid compus din agenţi secreți, masoni și militari ar putea apărea în curând pe scena politică. Alianţa Lege şi Ordine, condusă de fostul candidat “exotic” la preşedinţie, în 2004, Gheorghe Dinu, s-a lansat în 26 de judeţe. La Cluj alianţa are 124 de membri.

În scurt timp reprezentanţii acesteia vor depune actele la tribunal pentru a deveni partid. “Suntem un partid în proces de înfiinţare, s-au strâns deja 25.000 de semnături, iar ALO a fost lansată deja în 26 de judeţe. Urmează să depunem actele la Tribunal”, a declarat preşedintele alianţei, Gheorghe Dinu, prezent luni la Cluj, cu ocazia lansării organizaţiei judeţene Cluj.


CCR, “în vizorul” ALO

Chiar dacă se vrea de centru-dreapta şi este un partid doar în proces de înfiinţare, ALO are drept ţintă nici mai mult nici mai puţin decât desfiinţarea CCR. Aceasta este de altfel una din priorităţile anunţate ale reprezentanţilor alianţei. Potrivit acestora, Curtea Constituţională a devenit în ultimii ani “ultimul bastion al abuzurilor de drept”, deoarece prin deciziile sale dă liber puterilor statului să încalce flagrant drepturile, libertăţile cetăţenilor şi prevederile Constituției.

Gheorghe Dinu, un candidat exotic

Profesorul universitar doctor, avocatul Gheorghe Dinu a candidat la Preşedinţia României în anul 2004. Anul trecut acesta a intrat şi în competiţia electorală pentru câştigarea Primăriei Constanţa din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu. La începutul anului, Dinu a înfiinţat Alianţa Lege şi Ordine.

Etichete: dan diaconescu ppdd ccr
abonare newsletter