Politică

Alin Tişe: „Guvernul Ponta-Antonescu Gold Corporation merge înainte!“

Senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe, atrage atenţia că USL a format în Parlament o comisie „de propagandă“ pro Roșia Montană, comisie care nu are competența și pregătirea pentru a se pronunța cu privire la proiect.

Mai mult, parlamentarul susţine că „jocul politic pervers“ făcut de cele două partide din USL demonstrează iresponsabilitatea guvernării actuale.

„Este strict problema specialiștilor din Ministerele de resort și a Guvernului. Ministerul Justiției a dat aviz negativ proiectului și a mai transmis că lipsesc 10  avize importante. Ministrul Șova, incompetent fiind,  spune că sunt nepricepuți cei de la justiție. De asemenea, comisia juridică din Senat (formată din senatori juriști) a dat aviz negativ. Desprea aceștia ce spune incompetentul Șova? În cazul de față PNL este la fel de responsabil ca și PSD. Jocul politic pervers făcut de cele două partide demonstrează iresponsabilitatea guvernării USL“, spune Tişe.  


Senatorul democrat liberal mai arată că PNL trebuia să nu accepte comisia de vreme ce poziția partidului e împotriva proiectului.

„Ce va aduce nou comisia pentru PNL dacă au decis deja ce voteză? Interesele uriașe ale USL condus de Ponta și Antonescu rezultă clar din tot acest joc de putere. Guvernul Ponta - Antonescu este acum Guvernul Roșia Montană Gold Corporation“, adaugă Tişe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter