Politică

Daniel Buda: „Victor Ponta, un Gâgă al politicii românești!“

Președintele PDL Cluj, Daniel Buda, cataloghează declarațiile premierului Victor Ponta, potrivit cărora „un eșec al proiectului Roșia Montană nu ar reprezenta o mare problemă pentru România”, drept declarații provocate de o instabilitate emoțională, aflată la limita bunului simț.

Daniel Buda arată că premierul surprinde zilnic prin acțiunile și declarațiile sale lipsite de coerență, legate de subiectul Roșia Montană şi că „ne-am procopsit“ astfel cu o nouă declarație prin care Victor Ponta încearcă să disimuleze indiferența în legătură cu acest subiect.

„Faptul că ieri (n.red.- marţi), la directiva aceluiași premier, s-a constituit Comisia specială pentru proiectul de lege care dorește să reglementeze proiectul de la Roșia Montană, comisie care va fi prezidată de un reprezentant al PSD, arată clar disperarea celor de la USL de a vinde aurul României, și de a face până la urmă jocul după regulile impuse de compania RMGC. Proiectul Guvernului este un proiect nociv pentru România prin care nu mai puțin de 13 articole din Constituție sunt încălcate fără nicio urmă de resentiment“, spune Buda.


Acesta subliniază că tot ce a făcut Guvernul Ponta, în frunte cu premierul, a fost să arunce în confuzie și mai mult acest proiect.

„Începând de la votul deputatului Ponta împotriva premierului Ponta, de la iresponsabila declarație a ministrului mediului care ne spune că avizul îl dă în funcție de votul din Parlament și până la senatorul Antonescu care azi vrea comisie parlamentară pentru Roșia Montană și a doua zi ne zice că oricum votează împotrivă. Este evident că România nu mai poate fi condusă de astfel de politicieni, cianuri democratice, care au ca țintă distrugerea sistematică a României“, mai spune liderul PDL Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter