Politică

Antonescu despre noua pistă a aeroportului clujean: “Investiția este importantă, dar NU fac lobby!”

Șeful PNL Crin Antonescu a declarat joi la inspectarea lucrărilor la Aeroportul din Cluj, că nu va face lobby pentru acest proiect.

Crin Antonescu a inspectat lucrările la noua pistă a aeroportului clujean, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi vicepreşedintele PNL, Horea Uioreanu, directorul aeroportului clujean, David Ciceo, Eduard Hellvig, secretar general PNL, Marius Nicoară, preşedintele PNL Cluj şi mai mulţi parlamentari de Cluj.

„E foarte clar că aici se desfăşoară una din lucrările de foarte mare importanţă eu i-aş spune la nivel naţional, dar cu siguranţă la nivel regional. Succesul acestei axtinderi care face din aeroportul Cluj nu doar al doilea eroport al ţării pentru că asta este deja de multă vreme, îl trece practic într-un nivel superior, deschide eprspective extrem de importante din toate punctele de vedere, în primul rând de dezvoltare ecpnomică. Este o lucrare al cărui succes treabuie neapărat asigurat cu cât există premisele ca exact în termele prevăzute această lucrare să fie finalizată şi consecinţele acestei realizări pentru Cluj, pentru toate regiunea sunt foarte mari”, a spus Crin Antonescu.


Întrebat dacă va face lobby pentru acest proiect în bugetul de anul viitor, pentru a fi alocaţi bani pentru finalizarea pistei, Antonescu a răspuns: „Eu nu fac lobby, noi suntem decidenţi, structurea unui buget presupune nişte decizii, presupune nişte priorităţi, obiective, proiectul de buget este formulat de către Guvern, dar el este decis de Parlament, aveam de-a face şi cu o decizie politică, şi atunci în calitate şi de parlamentar, şi de copreşedinte al alianţei politice care deţine majoritatea şi are responsabilitatea guvernării, evident nu doar lobby, ci trebuie să aducem toate argumentele pentru ca acect obiectiv să fie unul prioritar, şi unul bugetat. Este simplu”, a mai spus preşedintele PNL.

Crin Antonescu se află joi în Cluj-Napoca pentru o întâlnire cu membri PNL locali.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter