Politică

SERVILISM fără perdea la TVR: „Tinerii îl susțin pe Crin Antonescu”

Canalul public TVR News (fostul TVR Info, epurat la ordinul noii puteri) a transmis sâmbătă 20 de minute discursul electoral al lui Crin Antonescu.

Televiziunea publică, a tuturor românilor, generos finanțată de la bugetul de stat și din abonamente, a transmis un eveniment de partid, cheltuind zeci de mii de euro și zeci de minute de spațiu de emisie pentru a face propagandă sforăitoare unui individ.
Argumentul „interesului public” nu stă în picioare, pentru că la evenimentul în discuție nu se putea întâmpla nimic neobișnuit, nimic ieșit din comun. Discursurile sforăitoare erau previzibile, iar participanții dinainte cunoscuți.
Astfel, pe banii românilor, televiziunea publică, la conducerea căreia se află în acest moment liberalul Claudiu Elwis Săftoiu, a făcut exact ceea ce actualii guvernanți acuzau la PDL.
Mai grav, televiziunea publică a încălcat grav Codul Audiovizual, care interzice emisiunile de propagandă electorală în afara perioadelor de campanie electorală stabilite prin hotărâre de Guvern.

Etichete: crin antonescu
abonare newsletter